Voteaza-l pe Pavarotti din Banat care face furori la un concurs din Spania


Cu un glas ce te duce cu gândul la Luciano Pavarotti, Costel Busuioc a reuşit să se califice în finala unui concurs la televiziunea naţională spaniolă.

Talentatul român de 33 de ani locuieşte în satul Ghilad, lângă Timişoara, unde vecinii nici măcar nu-i cunosc numele întreg: toţi îi spun Pavarotti. A plecat printre străini acum doi ani, să lucreze în construcţii. Vecinii lui povestesc că erau în delir când îl auzeau cântând. Vocea lui – atât de asemănătoare cu a regretatului maestru – i-a adus şi porecla Pavarotti.

Costel a participat în Spania la un casting pentru străini, „Hijos de Babel”. I-a lăsat pe spanioli cu gurile căscate, a smuls ropote de aplauze şi s-a calificat în finală.

Click aici pentru a-l vota pe Costel.
Reclame

19 gânduri despre „Voteaza-l pe Pavarotti din Banat care face furori la un concurs din Spania

  1. eu am votat dar ma depeseste un lucru…de ce sa il votez doar ca e roman? i-am ascultat pe toti si ala negru mi-a placut mai mult dar…costel oricum castiga.

  2. este perfect sau mai mult ca…..cred ca locul acestui om nu este in Romania ci acolo unde l-au descoperit,caci la noi nu se poate descoperi asa ceva doar racheti din aia de peste Prut bravo Costel.

  3. CE IRONIE: UN TIGAN A AJUNS SA MOSTENEASCA PE MARELE MAESTRU ITALIAN! BRAVO! MAI MARE PALMA PESTE OBRAZUL RASISTILOR DIN ITALIA, NICI CA SE PUTEA! HA!HA!HA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s