Cum ti-ar placea sa sune campania pentru Turul Europei pe 2 roti a romanului nostru?


Hai sa facem un brainstorming pe o campanie ce va face valuri in Europa cel putin: Turul Europei pe 2 roti al unui ciclist roman cu peste 10 000 km alpini parcursi deja in ultimii 5 ani.
Campania va fi pt turul lui de la vara care va avea peste 10 000 km si va contine 11 tari din Uniunea Europeanao expeditie care sa includa peste 1000 de catarari, cu stabilire de record balcanic si national in domeniu.
El este un acerb militant pentru diminuarea poluarii prin utilizarea de mijloace de transport nepoluante, atragerea tinerilor spre practicarea unui sport atit de frumos si interesant pt cultura generala, imbunatatirea si promovarea imaginii Romaniei in lume.
Deci, tie cum ti-ar placea sa sune sloganul acestei campanii care va fi atit pe website in romana si engleza, in presa, pe bannere online, dar si pe spatele echipamentului lui – deci ne trebuie un mesaj puternic care sa duca cu gindul si la ROMANIA – mediu – sport –
deci ar trebui sa contina idei si cuvinte cheie ca : Romania – mediu – sport – incalzire globala – Europa – record – tineri – bicicleta – 2 roti – sha – turism
Reclame

4 gânduri despre „Cum ti-ar placea sa sune campania pentru Turul Europei pe 2 roti a romanului nostru?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s