La multi ani geniului nostru Gheorghe Zamfir


desi cu intarziere de citeva zile, ii transmit inegalabilului nostru Gheorghe Zamfir toate urarile mele de viata lunga, sanatate de fier, multa liniste sufleteasca si … mai multa recunoastere in tara pe care o iubeste cu atita ardoare.

Sunt onorata sa spun ca eu si maestrul avem o prietenie speciala, de suflet, ca am stat impreuna zeci de ore la povestit de bune si de rele din viata dinsului, de istoria carierei sale internationale si despre extraordinarii oameni pe care i-a intalnit si pe care i-a incantat cu naiul sau de-a lungul vietii, printre care regi, imparati si chiar Papa Ioan Paul al II-lea.

De un singur lucru sufera cu adevarat Maestrul, si anume ca se simte neapreciat si nepromovat de cei in drept s-o faca in tara lui, nici macar in mica parte fata de cum este apreciat si promovat in multe alte tari de pe toata planeta, unde muzica lui este considerata cu adevarat inegalabila.

Cu toate astea, pe Maestru il simt mereu ca pe un om foarte cald, apropiat, sincer, cu multa dragoste in suflet pentru acest popor binecuvintat de Dumnezeu cu atitea frumuseti si oameni deosebiti, pentru natura si gaza cea mai mica, cu sclipire divina dar si cu suferinte omenesti pe care nu se fereste sa si le arate in fata celor in care are incredere. Iar eu sunt onorata ca ma numar printre ei.

Sa ne traiti intru perpetuarea geniului poporului roman, scumpe Maestre !

Reclame

Un gând despre „La multi ani geniului nostru Gheorghe Zamfir

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s