Dan Puric lanseaza luni seara o carte !


O valoare cu adevarat autentica a Romaniei, un om rar, profund, exceptional. Ar trebui sa aiba emisiunea lui saptaminala de o ora pe o televiziune cit mai vazuta in toata tara… ar mai contrabalansa kitsch-ul si violenta, grotescul si inutilul, atit de mult prezente in media romaneasca… cred ca ar trebui sa-i cerem sa investeasca mai mult timp in a tine discursuri tinerilor din toate universitatile din tara, pentru a insufla calitate, directie si valori adevarate acestor tineri ai nostri…

CARTE. Dan Puric lansează volumul „Cine suntem“, luni, 5 mai, la ora 19.00, la Sala Rapsodia, de pe strada Lipscani, nr. 53.
„Antrenamentul de uitare la care e supus poporul român, astăzi, face ca gândirea şi inima să se rotească pe loc şi, din această rotire în gol, paradoxal, odată cu trecutul, dispare şi viitorul. El, omul de azi, pedalează zadarnic într-un prezent continuu“, spune Dan Puric în cartea sa.

Reclame

5 gânduri despre „Dan Puric lanseaza luni seara o carte !

  1. Presupun ca nu ai fost la nici o piesa de-a lui din moment ce propui sa se lase de actorie. Daca se mai joaca, incearca Don’Quijote pe TNB 😉 sau O noapte furtunoasa.

  2. Pingback: gânduri simple « Isabellelorelai’s Weblog

  3. aureen, se pare ca m-ai inteles gresit si imi cer scuze: nu vreau sa spun ca nu ar fi bun ca actor, dimpotriva, e genial si unic in ce face, insa cred ca ar fi extraordinar daca si-ar investi mult mai mult timp in inspirarea tinerilor spre valori reale, autentice, prin discursul lui plin de seva si invataminte profunde 🙂 poate chiar un turneu international in comunitatile de romani din toata lumea ar fi un mare plus pt romanitate in general…

  4. Domnul Dan Puric este un mare om,ma bucur ca isi face timp ptr. a veni sa ne impartaseasca din gindirile sale si ne mai lumineaza,ca am devenit niste roboti inculti .L-am intilnit pe strada si am vrut sa-i string mina ptr. ceea ce face ptr. noi cei multi,dar nu am intraznit.Sper ca aceasta carte atit de asteptata sa fie prima dintr-o serie,dinsul are f. multe de spus si cred ca o va face.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s