Romania are un COPIL-MINUNE cu recorduri mondiale!


Daca ar fi americanca, ar cunoaste-o o planeta intreaga ca pe un copil-minune, pentru ca „masina de PR si marketing” americana face din „nimeni” un „star” mondial.

Dar e romanca, traieste in Romania si nu stiu in ce masura stie lumea intreaga de ea si talentul ei, desi ar merita cu prisosinta sa fie vedeta internationala…

Noi o ascultam mereu cu placere si incantare, insa ni se pare normal acest lucru, „we take it for granted”

Are 3 recorduri mondiale : „Cel mai bine plătit interpret tânăr, cel mai tânăr artist care a primit trei premii MTV şi cel mai tânăr artist care a avut o piesă pe locul întâi la nivel naţional sunt alte trei recorduri notate de Academia Recordurilor Mondiale (World Records Academy).”

– este şi cel mai tânăr artist ce a înregistrat un album, intitulat „La vârsta de 3 ani”, care a fost vândut în 150.000 de exemplare. Cea mai cunoscută piesă a micuţei artiste este „Ghiţă”, ce a ocupat locul I în topurile din România la momentul lansării, şi i-a adus un alt record mondial: cel mai tânăr artist care a avut o piesă pe locul întâi la nivel naţional. „Ghiţă” a fost tradusă deja în engleză şi spaniolă.

În mai 2007, a câştigat trei premii MTV România tot cu piesa „Ghiţă”, printre care prestigiosul „Cel mai bun cântec al anului”. Sursa informatiilor aici.

Evident ca stiti deja despre ce COPIL MINUNE e vorba: Cleopatra Stratan.

Sa fim mandri de ea, de talentul ei, de ambitia si dragalasenia ei si in acelasi timp sa-l incurajam pe tatal ei, Pavel Stratan, sa o promoveze in continuare, pentru ca ea sa ne (in)cante in continuare!

Anunțuri

Un gând despre „Romania are un COPIL-MINUNE cu recorduri mondiale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s