Site-uri de socializare pentru profesionisti – partea 1


Sunt uimita de cati oameni cu cariere serioase in diferite domenii se limiteaza la a socializa si cunoaste oameni noi doar in lumea reala, uitand ca exista si o lume virtuala, de unde iti poti face noi prieteni, parteneri de afaceri din tara si strainatate, de actiuni civice, sau te poti „lega” de contactele tale mai vechi si tine astfel legatura mai usor cu ei, prin newslettere trimise de website in emailul tau cu tot ce se mai intampla nou cu toate contactele tale !

Un prim si excelent site de business unde puteti gasi si puteti fi gasit de mii de contacte este Linkedin.com. Pe langa ca va puteti pune si actualiza mereu propriul CV, puteti primi si recomandari pe el de la persoane care va cunosc si astfel va creste credibilitatea in fata noilor potentiali parteneri.

Aici va puteti inscrie in diverse grupuri de discutii pe diferite teme sau chiar initia propriile grupuri in care sa atrageti apoi noi membri.

Va invit de exemplu pe profilul meu de business pentru a vedea la ce foloseste acest tip de instrument online. Va invit sa va inscrieti profilul cat mai complet, sa va legati de partenerii dvs si, daca vi se pare util, chiar de mine :) Tinem legatura mai usor si ne cunoastem mai bine

Despre alte site-uri de socializare de business, in „episoadele” viitoare :)

One thought on “Site-uri de socializare pentru profesionisti – partea 1

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s