Vrei si tu la Spectacol de dans extraordinar – pe tema „Troia” de Homer?


Va invit la un spectacol ABSOLUT EXTRAORDINAR inainte de Mos Niculae.

La Sala Palatului, pe 4 si 5 decembrie 2008, ora 20:00, vom putea vedea un spectacol deosebit de dans extraordinar: TROYA, pe tema epopeei lui Homer. Acest show continua succesul fulminant al trupei de dansatori Fire of Anatolia, trupa care a incantat publicul bucurestean 4 ani consecutiv. Premiera spectacolului TROYA a avut loc la Istanbul, in aprilie, si acum, pentru prima oara va fi prezentat si peste granitele Turciei, la Bucuresti.

Legenda este brodata intr-o coregrafie inedita: imprevizibilul, dinamismul si rafinamentul se intrepatrund intr-o maniera aparte.

Mitul anatolian este reinviat: timpul este in TROYA, locatia este in TROYA, dragostea si infinitul sunt tot in TROYA. Scena memorabila de dragoste dintre Elena si Paris se joaca pe muzica lui Gheorghe Zamfir; naiul maestrului mai acompaniaza si alte secvente ale spectacolului.

O istorie indelung studiata, o lucrare febrila, un spectacol unic, ca propriu-i mit: TROYA.

Preturile biletelor sunt de: 75 lei, 100 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei, functie de locul ales din sala. Datorita relatiei mele de parteneriat cu organizatorul, am reusit sa obtin o reducere de 3% pentru membrii de ONG-uri, asociatii diverse sau persoane fizice ce lupta pentru ecologie, copii, patrimoniu, imagine Romania si din domeniul meu – IT-ul:) Scrieti-mi pe mariana . duma @ gmail.com urgent cate bilete doriti si de care, pentru a vi le rezerva si plati in mod diferentiat. Nicaieri in alta parte nu mai primiti aceasta reducere!

Anunțuri

2 gânduri despre „Vrei si tu la Spectacol de dans extraordinar – pe tema „Troia” de Homer?

  1. Pingback: Conferinte. Blogul WordPress » de Homer? ” (Mariana Duma)

  2. Pingback: Blog post: “Vrei si tu la Spectacol de dans extraordinar - pe tema “Troia” de Homer? ” (Mariana Duma) « Stiri (de Olivian BREDA)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s