La piesa Rencontres la Rapsodia


in seara asta am fost la piesa Rencontres.

Dupa ce s-a jucat cu succes la Luxemburg si la Festivalul International al Artelor Spectacolului Uherske Hradiste din Cehia, spectacolul „RencontreS”  poate fi vizionat  si la Sala Rapsodia din strada Lipscani 53.

„Scenariul si regia acestui regal artistic apartin lui Dragos Huluba si Violetei Totir care sunt si interpretii cuplului. In cazul unui astfel de spectacol, de miscare si expresie, de dans si gest, daca regizorul este si interpret, mult mai credibila devine evolutia sa.” (Metropotam)

E un spectacol in doi, plin de emotie, umor, pantomima, dans, step, cu scenete despre eternul joc barbat – femeie. Merita s-o vedeti !

–––––-

Coincidenta face ca am stat langa ministrul culturii, dl Paleologu, caruia i-am multumit la final pentru pozitia lui de aparator al patrimoniului istoric al Bucurestiului, despre care am citit in presa iar eu am postat pe blogul Salvati Bucurestiul. M-a incurajat sa luptam in continuare pentru apararea patrimoniului, din partea societatii civile. Asa vom face, cu siguranta. Asa faceam oricum. Ne bucuram insa ca e de partea noastra 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s