Familie de romani cu 3 copii face turul lumii in rulota


EXTRAORDINAR : CEI MAI FERICITI ROMANI DIN LUME: O familie cu 3 copii mici face inconjurul lumii cu o rulota! intrati in toate linkurile sa vedeti cat de extraordinara calatorie fac acesti tineri cu copiii lor!

e vineri 13, am primit mai multe linkuri, unele foarte triste, altele civice, insa acesta ma deconecteaza putin de la viata cotidiana stresanta uneori…

One thought on “Familie de romani cu 3 copii face turul lumii in rulota

 1. Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine.
  Acesta este comunicatul:
  „Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!
  Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
  Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.
  Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim”

  Nu este o competitie unde premiile se dau dinainte, vor fi doar oameni destepti acolo…si reactiile pozitive deja au inceput sa apara: http://www.theflyonawall.com/2009/03/ziua-bloggerilor-bucuresteni-30-mai.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s