O alta voce ingereasca a plecat: Tatiana Stepa


Pentru cine a prins Cenaclul Flacara este imposibil sa nu o fi cunoscut pe Tatiana Stepa inca de atunci. O voce inconfundabila. Sensibila si deosebita. Intr-o tara normala, cu vedete bazate pe valori reale, ar fi trebuit sa fie celebra si bogata… Numai ca ea nu s-a dezbracat pe toate canalele si fituicile si nici nu a jucat in vreun film deochiat (nici nu vreau sa pronunt acel cuvant mult prea folosit in ultima vreme, fara umbra de bun simt fata de copii, batrani, oameni decenti…)
Sunt din ce in ce mai multi oameni care spun ca „inainte” aveam parte de mai multa muzica de calitate, de mai multa cultura si umor de calitate in mass-media. Din pacate, tind sa le dau si eu dreptate. Mi-e dor de cenaclul lui Paunescu cu muzica lui de calitate. Mi-e dor de Nea Marin si poantele lui nemuritoare. De filmele istorice, de comediile romanesti cu bun gust. De marii artisti romani care se duc deja unul cate unul intr-o lume care sper ca ii va aprecia si iubi mai mult ca noi acum… De muzica usoara cu voci mari si fara femei despuiate ce fac playback. scandaluri interminabile si emisiuni de doi bani pentru un „rating” destinat parca unui popor de cretini si analfabeti… Mi-e dor de serile de teatru la TV, de muzica de opera, opereta, romante, de artisti adevarati ce merita promovati si nu de gunoaie si lichele.
In fine, omagiu sincer Tatianei Stepa ce a inteles sa ramana intr-o lume curata, de valoare, de principii si nu a coborat niciodata intr-un mod scandalos in mlastina umana din mass media actuala.
Vocea ei ne va incanta in continuare de pe CD-urile lasate mostenire noua, celor putini ce mai stim sa apreciem muzica si cultura adevarata… Ramas bun, draga Tatiana si iti multumim pentru toate emotiile pe care ni le-ai provocat de-a lungul anilor…

Reclame

Un gând despre „O alta voce ingereasca a plecat: Tatiana Stepa

  1. Ai mare dreptate draga Mariana….O alta stea valoroasa a cazut. Sper ca acolo unde este acum sa o duca mult mai bine. Dupa cum ai spus , ne vom aminti mereu de ea prin melodiile pe care le-a lasat. Sa ii fie tarana usoara. …pt toti cei care stiu sa aprecieze muzica le dedic „Tatiana Stepa – Cantec pentru prieteni „.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s