Isteria otevizata de pe net


mi-a dat cineva acum cateva linkuri al unor tineri, fete si baieti, bloggeri de pe la noi, unde gasesti 90% limbaj de mahala, mistocareala si dat in cap altora, de multe ori gratuit… si o hoarda intreaga de nebuni care le tin isonul, punand si mai tare paie pe foc, care mai de care dorind sa fie „mai breaz”… Scena imi aduce aminte de gradinita sau scoala primara, cand minte multa nu se cere, prost sa fii, sa ai putere…

amicul imi spune apoi ca nu conteaza prea mult mojicia bloggerului sau a comentatorilor, daca face trafic mai ceva ca-n Libertatea, pentru ca la noi prostia si marlania vand mai bine decat ceva de calitate… adica unii mai fac si bani cu cat sunt mai mojici… doar pt ca au trafic la balacareala… (evident ca nu conteaza numele, poate aveti si voi exemple…)

da, observam aproape peste tot in media, pe net, o isterie generala in goana dupa „trafic”. Nu conteaza calitatea, doar sa fie acolo, la gramada, sa iasa la numar, sa-l „bat” pe X la followers pe RSS/ email / twitter…nu conteaza ca-s marlan(ca) aiurea in tramvai cu semenii mei… punandu-i mereu in situatia penibila de a fi batjocoriti de te miri cine care n-a facut in viata lui nimic bun…

Jesus, oameni buni, chiar otevizam la greu si netul? chiar ne intereseaza orice „mameluc” ce scrie idiotenii sau altul care ne urmeaza, orice analfabet de multe ori cu putine clase sau si mai putini ani de-acasa?
Cu cat avem mai multe comentarii – fie ele de doi bani si scabroase – pe orice postare, cu atat crestem in fata cuiva?? a cui??
de acord cand numarul postarilor comentate/ followerilor are si calitate in aceeasi masura, adica un bun simt si interes real spre subiectul tratat… dar ma uit cu absoluta groaza pe cateva bloguri, unele chiar de top si cand vad limbajul folosit acolo atat de blogger, cat si de comentatori, ma ia si groaza si greata… de fapt nu stiu de ce ma mir, cand multi spun ca societatea e din ce in ce mai agresiva, mai prost crescuta, mai cinica, mai needucata, neinstruita, necitita, fara principii si valori de urmat…
in ceea ce ma priveste, cred ca nu mai e nevoie sa spun. se vede cu ochiul liber: nu ma intereseaza deloc continut si trafic fara fond, nici pe blogurile mele/ nici in facebook, twitter etc, nici pe ale celor vizitati/comentati/ recomandati de mine. Nu-mi pierd deloc timpul in chestii inutile, stupide, puerile. Viata e prea scurta sa ne pierdem energia si timpul cu tampenii de copii mici si prosti… Sper ca unii se vor maturiza si la minte candva, nu doar la anii din buletin… Noroc ca exista inca multi tineri de calitate, care scriu pentru cei putini care pricep, gusta, inteleg un continut de calitate, si nu orice prostie ii trece cuiva prin cap de 10 ori pe zi…antrenand alte sute de… ciumpalaci (vorba lui badea)
p.s. evident ca nu intra in acest subiect toti cei ce au trafic mare scriind lucruri de calitate, cu bun simt, atragand public educat…:) dar v-ati prins deja de asta,nu?

Un gând despre „Isteria otevizata de pe net

  1. Sarut mana Mariana! Iti scriu acest mail ca o rugaminte din partea unei cunostinte cu privire la o petitie online pe care as dori sa o semneze cat mai multi oameni pt un scriitor pe nume:Alexandru Vakulovski, un scriitor basarabean care-si merita dreptul de a fi cetatean roman.
    Am emis un mesaj si am un link cu petitia.Arata cam asa:
    Sa il sustinem pe scriitorul Alexandru Vakulovski. Vakulovski trebuie sa primeasca cetatenia romana:http://www.petitieonline.ro/petitie-p42123039.html
    In speranta ca se poate face ceva eu iti multumesc pt atentia acordata prin citirea acestui mail si-ti urez numai bine!

Lasă un comentariu