Ce-ti vei darui in Anul nou 2009?


Mai sunt cateva ore din acest an si vom pasi cu totii in 2009…

Ma suna o buna prietena sa-mi spuna La multi ani si ma intreaba „Mariana, ce realizari vei avea tu in 2009?” O intreb „nu ce-mi propun?” „Nu, spune ea, pt ca stiu deja ca tot ce iti propui tu, reusesti  …Daca nu ai reusit deja, inseamna ca nu ti-ai propus cu adevarat!” …

nu stiu daca e asa 100% , insa in mare masura de cate ori mi-am dorit ceva care m-a inspirat si pasionat cu adevarat, am reusit… desi au ramas inca multe puncte totusi ce trebuie continuate in anii viitori…:)

De obicei, ne facem planuri la fiecare inceput de an, nu?

inainte de a le atinge, le vizualizam cu ochii mintii, STIM, SIMTIM, MIROSIM, VEDEM  REZULTATUL FINAL. Se spune „Begin with the end in mind” adica „Incepe cu finalul in minte” inainte de a te apuca de orice.

de asemenea, se mai spune ca orice VIS + DATA = SCOP, adica putem realiza absolut ORICE ne dorim, daca ne propunem cu adevarat si daca scriem clar pasii spre a a ajunge acolo… singura noastra problema e determinarea, ambitia de a ajunge cu adevarat unde ne propunem… pentru ca in multe cazuri ne lasam prada fricilor noastre, vocilor descurajante din jurul nostru sau mereu altor ‘prioritati”…

Vad la televizor ca in Australia e deja anul nou de cateva minute si ma gandesc la ce energie extraordinara „consuma’ deja umanitatea  in a-si face vise si planuri pentru 2009 si o va mai face inca pentru urmatoarele ore, odata cu trecerea anului nou pe fiecare meridian…

Lucrez si eu la lista mea de vise / scopuri pt 2009 pe plan personal, profesional, civic… Vi le spun zilele viitoare 🙂

Voi v-ati facut deja lista de vise / planuri / realizari pe care vreti sa vi le daruiti pentru 2009 ?

eu va doresc ca, in noul an ce bate deja la usa, sa aveti parte de multa sanatate, dragoste, prietenie, timp de calitate langa cei dragi, inspiratie, viziune pentru fericirea voastra, o lista clara de vise + multa ambitie + data = sa le realizati pe toate!

LA MULTI ANI 2009 tuturor!

5 gânduri despre „Ce-ti vei darui in Anul nou 2009?

  1. Eu mi-am propus să conving 1.500 de oameni să doneze câte 10 RON timp de 5 luni. Cu banii strânşi să construim (cei 1.501) o căsuţă în tabăra de orfani din Parohia Părintelui Valentin Ştefan. Aici aproape, în Girugiu (Răleşti, Gogoşari). Şi cum un prim acord îl am… posibil să reuşesc.
    La mulţi ani, Mariana. Noul An să îţi aducă, în primul rând, sănătate. După care: tot ce îţi doreşti 😀

  2. 1. Excelent tel, draga Isabelle, ai gasit deja inca un donator 🙂 Iti doresc mutla sanatate si tie pt a continua sa fii „ingerul” copiilor necajiti din Romania, ca si pina acum 🙂 La multi ani !

    2. La multi ani, Lia, cu vesti bune si belsug 🙂

  3. Eu mi-am propus, draga prietena, sa ajut cat mai multi oameni, cu tot ceea ce pot: o farfurie cu mancare, o haina, o floare, un sfat bun, o incurajare, o rugaciune, un zambet, o traducere, o lectie despre cum sa foloseasca un calculator, un indemn si un sprijin in a-si spori cunostintele in stiintele umane sau in cea despre Dumnezeu… si doar El stie cate alte cai de a ajuta imi vor mai aparea in cale. Si sunt increzatoare ca voi reusi: semnele sunt dintre cele mai incurajatoare!
    LA MULTI ANI, tuturor, si sa va vedeti implinite visurile cele bune si frumoase! Sa ne ajute Dumnezeu!

Lasă un comentariu